Vrachtschip Leeuwarden

Het vrachtschip Ilse-Marie is vanmorgen rond 0800 uur vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft.


Pin Van Edwin Kramer Op Havendijk Gorcum

Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft aan het Brakzand diverse steigers en bootjes geramd.

. Met video Een vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Deze video komt voor in. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen.

Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. 10 12 juni High Performance Regatta. LEEUWARDEN - Vrijdagmorgen 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan de Braksân in Leeuwarden.

Volgens Omroep Friesland gaat het om het vrachtschip Ilse-Marie. 11 hours agoBewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk. Een vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange. 9 hours agoEen vrachtschip uit het Friese Warten is vrijdagochtend een woonwijk in Leeuwarden binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Dat gebeurde nadat de.

Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De schade is groot maar er vielen geen gewonden. Vrachtschip vaart woonwijk binnen in Leeuwarden schipper onwel 13052022 Een vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

8 0737 Random Pics van de Dag 623. De schipper is volgens de eigenaar van vrachtschip Ilse-Marie naar het ziekenhuis gebracht meldt Omroep Friesland. Hoe de aanvaringen konden gebeuren is niet duidelijk.

Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes. Het vaartuig van 69 meter lang en 8 meter breed vernielde. 10 hours agoHet vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen.

8 hours agoLEEUWARDEN - Het is een grote ravage op de wijkvaart tussen het Braksân en Frouwesân in Leeuwarden. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. 10 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de. Steigers en andere boten zijn beschadigd. 11 hours agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden.

0 0840 Winst en tweede plek baansprinters in Nations Cup. Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. 8 hours agoIn Leeuwarden is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren.

De schipper zou onwel zijn geraakt. 10 hours agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets.

In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk. Hoe de aanvaringen konden gebeuren is nog niet duidelijk maar volgens getuigen is de schipper onwel geworden. Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te.

Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. Etappe 7 - Een serieuze semi-bergrit. 11 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Overal zijn aanlegsteigers verwoest en vaartuigen gebutst. Vanochtend is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd.

De schipper was onwel geworden en voer vervolgens vanaf het Van Harinxmakanaal de woonwijk in. Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Het schip heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân.

Het vrachtschip Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. Een bootje dobbert op zijn kop. 11 hours ago0 0900 Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen.

8 hours ago13 mei 2022 Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden. Een enorme ravage in Leeuwarden. Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal.

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. De hulpdiensten zijn aanwezig en doen de nodige onderzoeken. Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant.

Vrachtschip vaart woonwijk binnen in Leeuwarden na onwelwording schipper Een vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk. Schipper vrachtschip wordt onwel en ramt steigers in Leeuwarder woonwijk Omrop Fryslân Schipper vrachtschip wordt onwel en ramt steigers in Leeuwarder woonwijk 13 Mei 2022 - 0859 Frysk Lees voor Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Vrachtschip vaart woonwijk binnen en veroorzaakt enorme ravage.

Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de kant lagen. 10 hours agoVideo 1050. Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft aan het Brakzand diverse steigers en bootjes geramd.


Pin Op Kon Marine


Skutsjehistorie Stamboek Stamboek Skutsjes Schepen Platbodems Zeilen


Tolsteegsingel Utrecht Oude Foto S Stad


Haven Zevenbergen Zevenbergen Schepen Op Reis


Leeuwarden De Waag 1972


Binnenvaartschip Leeuwarden Ii Gelukkig Nieuwjaar Oude Foto S Foto S


Online Beeldbank Van Archieven Musea En Bibliotheken Foto S Foto Stad


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Koopmansfabriek In Leeuwarden De Kinderen Noemden Dit De Poffertjesfabriek Omdat Je Dit Soms Leek Te Ruiken Foto S Foto Stad


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Fries Fotoarchief Watervat Vaartuigen Schip


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


1941 A View Of The Transvaalkade In Amsterdam Oost The Transvaalkade Is Located In The Transvaalbuurt Along The Ringvaart A Amsterdam Nederland Oude Foto S


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen


Veel Bedrijvigheid Op De Nieuwstad Leeuwarden Met Vele Beurtschepjes Omstreeks 1900 Oude Foto S Foto S Watertoren


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel